Reserveren

We kunnen weer reserveringen aannemen vanaf 1 juni. Het aantal gasten per avond is door de maatregelen beperkt, er mogen exclusief personeel maximaal 30 gasten tegelijk binnen zijn. Op vrijdagen en zaterdagen hanteren we 2 zittingen. Een vroege vanaf 17.00 tot 20.00 en een late vanaf 20.15.

Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen zoals die zijn voorgeschreven door de overheid. Dit houdt in:

Bij ontvangst gaan we een paar vragen stellen, bijvoorbeeld of u verkouden bent of griepklachten heeft. Maar we gaan er natuurlijk vanuit dat u met klachten thuis blijft en uw reservering afzegt.  

Volgens de richtlijnen mogen 2 personen die geen huishouden vormen samen aan tafel, zonder een afstand van 1,5 meter van elkaar te houden. Gezelschappen vanaf 3 personen mogen aan 1 tafel als ze samen een huishouden vormen.
We vragen dus ook aan gezelschappen van 3 of meer personen of ze samen een huishouden vormen.

Daarna brengen wij u naar een mooie tafel, waarbij we zorgen dat er genoeg afstand is van andere tafels. Omdat we van tevoren een gesprekje hebben gehad, kunnen we u gewoon binnen de 1,5 meter bedienen.

We hopen op mooie en gezellige avonden in ons restaurant. Wij zullen er alles aan doen om het zo veilig mogelijk voor u en uw, en onze, gezondheid te regelen en rekenen daarbij ook op u.

Parkeren

Het centrum van Delft heeft diverse parkeergarages die 24 uur per dag geopend zijn:

  • Marktgarage aan de Willem Naghelstraat 1 (332 plaatsen)
  • Prinsenhofgarage aan de Kampveldweg 3 (639 plaatsen)
  • Phoenixgarage aan de Phoenixstraat 29 (202 plaatsen)
  • Zuidpoortgarage aan de Zuidwal 14 (900 plaatsen)

In de parkeergarages betaalt u achteraf en per 10 minuten (na 2 uur per 12 minuten). Kijk voor meer informatie op de website van Parkeren Delft.

In de binnenstad kunt u verder ook betaald parkeren op de parkeerterreinen aan de Paardenmarkt, Gasthuisplaats en Voorstraat. De rest van de binnenstad is voor vergunninghouders.